DIT IS DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN TIBEAU

DIT IS DE STOERE NIEUWE OUTFIT VAN TIBEAU

Door: Frederique

Of ik een kleurrijk type ben? Nou eigenlijk niet, na jaren bloggen zullen jullie dat inmiddels wel weten. Voor de kinderen kies ik vaak voor blauw- en wittinten met af en toe een roze uitschieter voor Juul omdat dat dat haar lievelingskleur is en ik haar daar oprecht heel blij mee maak. Toch merk ik, nu de zomerse temperaturen toenemen en de collectie dit seizoen heel colorful is, dat ik kleur ga toevoegen aan de garderobe. En dan met name aan die van Tibeau. In het begin even wennen maar ik ben overtuigd, hij kan een kleurtje prima hebben!

Tibeau draagt een knalrood T-shirt van Lyle & Scott. Lyle & Scott is van Schotse komaf en staat voor elegante en sportieve vrijetijdskleding voor jong en oud. Het kinderkleding merk is vooral bekend om hun iconische eagle logo en polo’s. Het T-shirt is basic, prima pasvorm, nu nog wat aan de grote kant maar door het oprollen van de mouwtjes maakt dat het juist extra stoer. Door het te combineren met een skinny jeans en stoere sneakers krijgt het een nonchalante look. Omdat het ’s morgens soms nog wat fris kan zijn op de fiets hebben we er een jack bij, ook in het rood. Als ik het doe, dan ook goed ;-). Het windjack is voorzien van een capuchon en een elastieken band aan de onderzijde.

Wat vinden jullie van de outfit van Tibeau?

Je shopt het t-shirt van Lyle & Scott hier

Shop hier het t-shirt van Lyle & Scott direct

Vorige blog van Frederique gemist? Lees ‘m hier

 

Tags: ,

1 Reactie

  • door Linda
    Posted 25 juni 2018 16:08 0Likes

    Ik vind het niet mooi. Het is typisch zo’n geval van mooi omdat het van lyle & Scott is, als het bij een budget keten zou hangen zonder het logo zou niemand er naar kijken…

Plaats een reactie