DIT IS LOVY HAAR EERSTE JURKJE!

LOVY’S EERSTE JURKJE ÉN OUTFIT OP KINDERMODEBLOG

Door Nienke:

Net als voor haar zus, Jaelyn, koop ik graag mooie, duurzame kleertjes voor Lovy. De mooie kwaliteit merk je goed met het aan- en uittrekken en aan het feit dat het zo mooi blijft, ook na tig keer wassen. De stoffen zijn vaak zo ongelooflijk zacht en daardoor natuurlijk heerlijk comfi voor je kindje. En daarbij opgeteld natuurlijk alle voordelen voor mens en milieu.

Lovy is momenteel weer uit veel van haar kleertjes gegroeid en veel kleertjes zijn bijna te klein aan het worden. Hoogste tijd om weer wat te gaan shoppen dus. Mijn stijl voor Lovy is tot nu toe veelal somberdere kleuren, mooie rustige printjes (dots/streepjes/panterprint), minimalistisch, uniseks en vaak ook wel donkerdere kleuren. Mijn favoriete kleuren voor haar tot nu toe waren donker groen en donker grijs, dat vind ik haar het allermooist staan in d’r snoetje. Dat ze (wellicht mede) daardoor vaak voor een jongetje wordt aangezien neem ik voor lief. Het is mijn smaak. Ik vind het mooi.

Maar we gaan nu richting het voorjaar en dan zijn lichte kleuren ook wel weer erg mooi. En ik houd ook wel van roze hoor. Sterker nog, ik ben dol op roze en er is ook altijd wel wat roze in huis terug te vinden. Maar dan wel mooi roze. Vooral poedertinten vind ik prachtig.

Lovy’s nieuwe outfit (haar eerste jurkje!) is een beige/zacht roze gestreept jurkje en een grijs vestje van 1+ in the Family die ik heb geshopt bij Little Different. Een van de mooiste merken qua babykleertjes als je het mij vraagt, die voornamelijk minimalistische en tijdloze kleertjes ontwerpen, gemaakt van de fijnste, zachtste stofjes. En die mooie houten knoopjes, die kenmerkend zijn voor dit merk, vind ik zó mooi.

Het vestje is een hele mooie licht grijze tint, die overal mooi mee te combineren is. Het is tijdloos en altijd goed. Onmisbaar in een baby garderobe, gezien je je kindje altijd precies warm genoeg wilt kleden en de temperaturen op een dag nog wel eens wisselen, vooral zo meteen in het voorjaar.

Het jurkje is een beetje op de groei gekocht (dat mag, zeker bij baby’s, vind ik) zodat we er langer plezier van kunnen hebben. De mouwen zijn nu nog 2 keer omgeslagen. De lengte daarentegen is niet te lang, in die zin dat hij dus niet in de weg zit bij het kruipen. Gelukkig maar, want laat Lovy daar nou net mee begonnen zijn. En tuurlijk zie je dan wel af en toe haar pamperkontje in beeld komen, maar ook dat mag bij baby’s. Super cute juist! Straks met de warmere dagen lekker met alleen een luierbroekje en dan die heerlijke blote spekbeentjes eronder. En voorlopig nog even met een maillootje er onder. Het is niet het eerste roze kledingstuk van Lovy hoor. Haar “geboortepakje” bestond uiteindelijk ook uit een roze broekje en zo heeft ze nog wel wat roze items (gehad). En zeg nou zelf, dit staat ‘r ook beeldig, toch?”

Je shopt het jurkje hier & en het vestje hier 

Je shopt het jurkje hier en het vestje hier 

Lees ook: Monkind Berlin, nieuw kinderkleding merk bij Little Different

Tags: , ,

Plaats een reactie