DE NIEUWE JURK VAN MCKENZIE

DE NIEUWE JURK VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Ik word heel heel heel hebberig van deze periode. Want zo op het einde van de sale is het toch nog wel eens de moeite waard om verschillende shops af te struinen om te kijken of ze nog net wat leuks in jouw (mijn kind) maat hebben liggen. En daarnaast komen een voor een al die GE-WEL-DIGE nieuwe collecties online te staan (ja sorry ik kom helaas zelden in fysieke winkels). En dan wil het gewoon hebben, allemaal!

Maar goed gelukkig is er zoiets als gezond verstand, dus diep adem halen en even nadenken.

Mijn kleine meid die bijna 4 jaar is alweer en straks naar de basisschool gaat, groeit als kool. Je zou bijna denken dat er pokon in haar eten zit want het is bijna niet bij te houden. Nu is het jurkjes en maillots wat de klok slaat hier, en moest ik toch echt constateren dat er weer een maillot te klein was geworden en dat ook haar jurkjes nu wel erg kort werden.

Tijdens het shoppen kwam ik uiteindelijk uit bij Little Indians en daar vond ik dit mooie boho jurkje en de 6Y was een van de laatste maatjes die over was. Het jurkje valt nu nog iets lang en ook de mouwen kon ik omslaan, maar geef haar een maandje of wat en ze past er precies in. Had ik al gezegd dat ze nog 4 jaar moet worden?! Oh hellup waar is mijn kleine meisje gebleven! Ik vind de kleur van dit jurkje echt heel mooi staan en ze vond zelf ‘die friemels’ aan het jurkje heel leuk 🙂 Overigens zag ik in de nieuwe collectie van Little Indians de zomer variant van deze al staan, verleidelijk!

Je shopt het jurkje hier

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Is deze jurk ook iets voor jouw dochter?

Plaats een reactie