HIPPE KIDS KINDERKLEDING INSPIRATIE 16/2

HIPPE KIDS KINDERKLEDING INSPIRATIE 16/2

Op Kindermodeblog vind je elke dag veel inspiratie ideeën op het gebied van kindermode en trends. In onze blogs komen coole outfits, trendy looks en verrassende kledingcombinaties voorbij. Inspiratie is om te delen en daarom hebben wij op dinsdag en vrijdag onze vaste rubriek: de Hippe Kids! Ook heeft Kindermodeblog een overzicht met de leukste webshops om de leukste kinderkleding te shoppen!

Volg kindermodeblog ook op instagram voor dagelijkse kidsfashion inspiratie!

Ezra

Dex

Bodil

Fay-Jayleigh

Indy

Loïs

Vieve

Yoa

Claire

Fay

Jouw kindje ook op Kindermodeblog? Mail dan je leukste kidsfashion foto’s naar hippekids@kindermodeblog.nl Ben jij ook zo gek op leuke kinderkleding? Volg ons dan op Kindermodeblog-Facebook dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube Kanaal? Abonneer je GRATIS via deze link en mis geen enkele video

Plaats een reactie