HIPPE KIDS KINDERKLEDING INSPIRATIE 27/10

Op Kindermodeblog vind je elke dag veel inspiratie ideeën op het gebied van kindermode en trends. In onze blogs komen coole outfits, trendy looks en verrassende kledingcombinaties voorbij. Inspiratie is om te delen en daarom hebben wij op dinsdag en vrijdag onze vaste rubriek: de Hippe Kids! Ook heeft Kindermodeblog een overzicht met de leukste webshops om de leukste kinderkleding te shoppen!

Isis Zofia

Jixx

Julia


Ymke

Wende

Amirah

Jasper

Jouw kindje ook op Kindermodeblog? Mail dan je leukste kidsfashion foto’s naar hippekids@kindermodeblog.nl Ben jij ook zo gek op leuke kinderkleding? Volg ons dan op Kindermodeblog-Facebook dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube Kanaal? Abonneer je GRATIS via deze link en mis geen enkele video

Zin om te shoppen? Klik hier

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie