SAAR IN NIEUWE JURK VAN IGLO+INDI

Door Sandra:

De meesten weten dat ik een enorm “roze” fan ben. Ik steek dat zeker niet onder stoelen of banken. Ik krijg er wel eens commentaar over, maar dat is dan maar zo. Hetzelfde geldt dus ook voor mijn meiden. Hun oog valt op alles wat roze is. Er moet dus ook zeker roze in hun kast hangen.

Saar liet dit keer haar oog vallen op het roze jurkje met een kolibrie erop van het kinderkleding merk iglo + indi. Wat een prachtig merk met mooie kleuren, pasvorm en goede kwaliteit stof. Je kan het zo vaak wassen als je wil en het blijft echt mooi! Saar draagt de jurk met de gestreepte maillot van Mingo kids en leuke zwarte sneakers met strik van de Zara. Ben benieuwd wat jullie van haar outfit vinden!

Je kunt de jurk van iglo+indi shoppen via deze link

Klik hier om het jurkje van iglo+indi direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Saar? En wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Iglo+Indi?

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie