DE NIEUWE TEDDY COAT VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Van de zonnige straten in Barcelona naar herfststormen in Zaandam, ik kan me leukere dingen bedenken. Maar om het van de positieve kant te bekijken… een mooie gelegenheid om de nieuwe winterjas uit de kast te trekken, want stiekem keek ik daar wel al een beetje naar uit!

Het was een hele zoektocht, want na een mislukte bestelling bij een buitenlandse webshop en een plotselinge eis van Mckenzie dat hij wel roze moest zijn, zat ik even met de handen in het haar. En toen kwam deze jas van Petit Puk voorbij en vielen alle puzzelstukjes op z’n plek… want wat is de trend dit najaar? TEDDY! Heerlijke zachte warme knuffelbare jassen. Dat moest ‘m worden, maar vervolgens moest ik natuurlijk wel een plan van aanpak bedenken hoe deze in Mckenzie haar roze wolk zou passen.

Ik had me voorgenomen om te kijken hoe ze reageerde, met in mijn achterhoofd een roze muts en sjaal als mogelijke oplossing. En tot mijn grote vreugde was ze dolenthousiast toen ze de verpakking opende. Dus heb ik het zelfs aangedurfd om een bordeaux rode sjaal te suggereren (living on the edge ;)). Ik vind het echt geweldig staan, eens zien hoe lang het duurt voor dat ze weer over roze begint.

Klik hier om de jas te shoppen 

Je kunt de teddy coat shoppen via deze link

Is deze jas ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie