IGLO + INDI DE NIEUWE JURK VAN AIMEE

Door: Sophary

Ondanks dat het wel echt herfst lijkt, doen de kids net alsof het nog hoogzomer is en lopen ze het liefst iedere dag in hun zomeroutfits rond. Dat komt omdat we net een paar weken terug zijn van tropisch Thailand. We hebben het fantastisch gehad. Elke dag 35 graden, wit strand, blauwe zee en een verse kokosnoot. Ik zou zo weer terug willen! En vooral met de huidige temperaturen, brrrr. Misschien iets wat overdreven, maar ik heb zelfs de verwarming al opgedraaid. Erg he 😉

Afgelopen weekend heb ik zelfs alle wintertruien en jassen van zolder gehaald. En ter voorbereiding op de herfst/winter heb ik natuurlijk ook weer nieuwe outfits gescoord voor de kids, waaronder dit te coole jurkje van iglo + indi. Aimee is helemaal verliefd op haar apple moon dress. Een perfect vrolijk jurkje voor deze grijze regenachtige dagen. Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt de jurk via deze link shoppen bij iglo+indi

Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Aimee? 

Klik hier om de jurk direct bij iglo+indi te shoppen

Bekijk ook: De nieuwe jurk van Phileine

Tags: , , ,

Plaats een reactie