IGLO+INDI DE NIEUWE JURK VAN JAELYN

Door Nienke:

Vandaag wil ik weer een nieuwe outfit van Jaelyn met jullie delen. Ik zal niet weer gaan zeggen hoe verliefd ik er op ben (al ben ik dat wel), want dat word zo langzaam aan vast vervelend…

Meestal ben ik niet zo heel erg van het “op elkaar afgestemde”. Ik probeer graag verrassende combinaties te maken. Maar soms vind je iets zo mooi en matcht het zo perfect bij elkaar, dat je er niet omheen kan. Zo had ik dat ook met dit jurkje van Iglo + Indi en deze maillot van Maed for mini. De maillot had Jaelyn zelf uitgekozen in de winkel. Ze mocht één maillot kiezen van mij en dat werd deze. Daar hoefde ze niet eens over na te denken. Terwijl ik nog twijfelde, zoals altijd. (Ik word er zelf ook vaak moe van, de eeuwige twijfelaar.) Ik vond die met het panterprintje van Maed for mini ook erg mooi. Maar op zich heeft ze al aardig wat panterprintjes in haar kast, qua leggings, dus deze is wel een keer wat anders. En toen ik er later dus dit jurkje bij vond, was ik nog blijer dat ze voor deze maillot gekozen had. Perfecte match, toch?

Het jurkje heeft een stoer dessin met wolvenkoppen (kopjes), maar door het model en vooral ook door het mooie kraagje (ik heb een klein beetje een zwak voor dit soort kraagjes) is hij ook heel lief en girly. Jaelyn is, zoals de meeste meisjes van haar leeftijd, gek op jurkjes. De laatste tijd wil ze telkens als we ergens naar toe gaan (vooral als ze het leuk vindt waar we naar toe gaan) “een mooie jurk” aan. Zo gingen we laatst alleen even het dorp in en vroeg ik Jaelyn haar schoenen boven te halen. Ik dacht al wat duurt het lang. Komt ze even later compleet omgekleed beneden, in een mooie jurk.

Ik ben benieuwd hoe het schoolleven straks haar kledingkeuze gaat beïnvloeden, of niet. Ik hoop niet al te veel, want ik vind het wel erg fijn dat ze altijd instemt met de items die ik voor haar uit kies.

Klik hier om de nieuwe collectie van Iglo+indi te shoppen

Klik hier voor de Iglo+Indi webshop

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Jaelyn?

Ben jij er aanstaande zaterdag ook bij in Alkmaar? Bij de Kindermodeblog Back to School tour bij Lou&Blue? Verzeker jezelf van een plekje en bestel hieronder je ticket!

Tags: , , ,

Plaats een reactie