BANG BANG CPH | DE NIEUWE JUMPSUIT VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Er zijn van die merken, die gewoon TE gaaf zijn. Je herkent ze direct vanwege hun uitgesproken stijl en designs. En bij ieder item denk je: wil ik hebben! Dat heb ik met BangBang Copenhagen. Dit te gekke Deense merk heeft als motto ‘de wereld is een circus’ en het zal je dan ook niet verbazen dat hun designs kleurrijk en speels zijn. Ik had een jumpsuit uitgezocht die in het echt nog mooier bleek te zijn dan ik had verwacht. Wat een geweldige kleuren en ook een heerlijke soepele stof.

Maar hij was nog niet door de keuringscommissie heen gekomen en die is de laatste tijd vrij streng (en niet altijd helemaal te volgen in haar oordeel). Dus voordat wij vanmiddag de deur uit gingen begon ik eerst met een subtiele aankondiging: Mckenzie, ik heb een heeele toffe jumpsuit voor je gekocht, wil je ‘m zien? Nieuwsgierig als ze is zei ze natuurlijk direct ja. Vervolgens haalde ik de jumpsuit te voorschijn: tadaaa cool heh? En heel even hield ik mijn adem in, in afwachting van haar reactie. Ze keek naar de jumpsuit, vervolgens naar mij en zegt: WOW. Wat een opluchting, want hij staat haar echt onwijs goed. Meisje blij, mama blij!

Is deze jumpsuit ook iets voor jouw meisje?
Tags: , ,

Plaats een reactie