IGLO + INDI DE NIEUWE JURK VAN AIMEE

Door Sophary:

De eerste stranddag is een feit. En nu mogen officieel de zomerjurkjes aan. Gelukkig heb ik een voorraadje zomerjurkjes al klaar liggen ;-). En Aimeetje was vandaag ook mega happy toen ze hoorde dat ze een zomerjurkje met korte mouwtjes aan mocht. Want vandaag zou het 20 graden worden, whoehoe! En volgens mij was het in de zon zelfs meer dan 20 graden.

We zijn dit weekend heerlijk naar Zandvoort gereden. Aimeetje heeft haar eigen jurkje uitgekozen. En heel toepasselijk … het jurkje van Iglo + Indi met een ijsjesprint. Want op het strand krijgt ze natuurlijk altijd ijs. Gewoon handig, om mij er aan te herinneren dat het nu ook op haar jurkje staat. Het jurkje heb ik gecombineerd met een maillot van Yporque. Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt het jurkje hier shoppen bij iglo + indi

Je kunt het jurkje hier direct shoppen bij iglo + indi

Is dit jurkje ook iets voor jouw meisje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie