DE NIEUWE ZOMERSE OUTFIT VAN TEX

Door Viola:

Alleen van de naam word ik al onwijs blij! Sproet & Sprout; dat klinkt toch als muziek in de oren?

Sproet & Sprout is een hip Nederlands merk opgericht in 2013. De collecties zijn meestal rustig qua kleur en dat geldt ook voor dit seizoen. Zwart, wit en grijs voeren de boventoon maar sommige items hebben een toefje kleur. Door de speelse prints, illustraties en de grappige teksten spat de vrolijkheid er vanaf. Alles is met de hand getekend en geschilderd. En dit vind ik heel bijzonder en tof!

Tex draagt het ‘fruit print’ shirt met citroenen en de tekst ‘squeeze’ erop: lekker zomers! Ik combineer het shirt met een lichtgrijze kostuumpantalon, witte sneakers en een stoere beanie. Laat het zonnetje nu maar komen!

Je kunt via deze link shoppen bij Sproet & Sprout

IMG_4906IMG_4908IMG_4910IMG_4905IMG_4911IMG_4907
Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

 

Klik hier voor onze Video’s! 

Tags: , , ,

Plaats een reactie