AMMEHOELA | DE SWEATER VOOR JOU EN JE MINI-ME!

Twinning is winning! Een fashion trend die we de laatste tijd steeds vaker zien en die maar al te leuk is als je het ons vraagt. Samen met jouw mini-me in dezelfde matching sweater de deur uit?! Met de nieuwe stoere sweater van het kindermode merk Ammehoela kan het!

Xavi draagt zijn sweater, die gemaakt is van een luxe wafel structuur stof op een basic streep T-shirt en een stoere jeans. Want meer heb je eigenlijk niet nodig. De sweater spreekt voor zich en de coole details als het borduursel op de voorkant en de statement tekst print ”Go your own way” op de achterkant maken van deze sweater een echte eye-catcher! Een musthave sweater die je dus niet alleen voor je zoon of dochter shopt, maar ook voor jezelf óf voor papa! Hoe leuk is dit?

De sweaters zijn gemaakt van super zacht 100% organic cotton dat ze nog fijner maakt om te dragen. Xavi kan heerlijk spelen en ravotten in zijn coole sweater en trekt ‘m niet meer uit! Is deze musthave sweater ook iets voor jou en je mini-me? Leuk als je het ons laat weten in een reactie onder deze blog of op Facebook!

Je kunt de sweater hier shoppen bij Ammehoela

_mg_9265_1_mg_9241_mg_9284_mg_9288_mg_9253_mg_9301_mg_9250

Klik hier om de sweater direct te shoppen voor jezelf én je mini-me bij Ammehoela

Foto’s door Maru Alvarez 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie