AMMEHOELA BOMBER JASSEN | DE MUSTHAVE VOOR OP JE WISHLIST

”Go your own way!” met deze statement bomber jas heeft het Amsterdamse kinderkleding merk Ammehoela weer een topper van een musthave te pakken. Bomber jassen zijn letterlijk de bom en dit unisex exemplaar uit de pre-summer collectie moeten we natuurlijk even met je delen. Wat ons betreft het items voor op je wishlist! – En als je snel bent hét cadeau voor onder de boom

Aiden en Xavi – twee vrienden voor het leven – kunnen in hun stoere bomber jassen heerlijk spelen en rennen zoals echte jongens dat doen 😉 De unisex bomber jas is er in twee kleuren, zwart en army groen en is super gemakkelijk te combineren. En het fijne aan bomber jasjes is dat je ze het hele seizoen kunt dragen. De toffe statement slogen op de rug maakt van deze bomber natuurlijk een echte eye-catcher, maar ook de overige details als de patch op de borst en de (afneembare) sleutelhanger op de arm maken deze bomber van Ammehoela extra speciaal.

Go your own way! Aiden en Xavi zijn er klaar voor! Wat vind jij van deze stoere jasjes van Ammehoela?

Je kunt de bomber jassen shoppen via deze link bij Ammehoela

_mg_9521_mg_9550_mg_9526_mg_9514_mg_9525_mg_9541 _mg_9513_mg_9543_mg_9530_mg_9544_mg_9504

Klik hier om de bomber jassen direct te shoppen bij Ammehoela

Wat vind jij van deze bomber jassen? Ben jij ook zo enthousiast?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie