HIPPE KIDS KINDERKLEDING INSPIRATIE

Op Kindermodeblog vind je elke dag veel inspiratie ideeën op het gebied van kindermode en trends. In onze blogs komen coole outfits, trendy looks en verrassende kledingcombinaties voorbij. Inspiratie is om te delen en daarom hebben wij op dinsdag en vrijdag onze vaste rubriek: de Hippe Kids! Ook heeft Kindermodeblog een overzicht met de leukste webshops om de leukste kinderkleding te shoppen!

tyler-dean

Tyler Dean

jace-001

Jace

emma

Emma

ilyza-en-djanoa

Ilyza en Djanoa

jesse

Jesse

Phyllon James

Nila Sofie & Phyllon James

jip-annabel

Jip Annabel

levi

Levi

sem-en-mex

Sem & Mex

schermafbeelding-2016-12-12-om-16-59-41

Jouw kindje ook op Kindermodeblog? Mail dan je leukste kidsfashion foto’s naar hippekids@kindermodeblog.nl Ben jij ook zo gek op leuke kinderkleding? Volg ons dan op Kindermodeblog-Facebook dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

abonneren-kindermodeblog

Tags: ,

Plaats een reactie