AMMEHOELA DIT T-SHIRT WIL JE HEBBEN!

Zo hé, wat een heerlijke na-zomer hebben we toch! Genieten met de hoofdletter G! Een beetje dubbel is het wel – ik geef het toe 😉 – want nu de nieuwe kinderkleding collecties volop in de (web) winkels liggen willen we natuurlijk niets liever dan al die nieuwe items meteen aantrekken. Gelukkig zijn er ook genoeg gave T-shirtjes in al deze nieuwe kinderkleding collecties die perfect zijn voor zomerse dagen als vandaag, maar die straks wanneer het wat kouder is gemakkelijk gedragen kunnen worden met een fijn vest of een stoere bomber! Het nieuwe T-shirt van Jazz -Lynn wil ik ook graag met je delen. Deze is van het hippe kinderkleding merk Ammehoela en perfect voor eigenwijze kids! Zacht en comfortabel en een leuk detail is dat het T-shirt aan de achterkant net ietsjes langer is wat ‘m net weer even anders maakt en speciaal. En van de kleurrijke Ammehoela print op de voorkant worden we helemaal vrolijk, nietwaar? Jazz -Lynn draagt ‘m op een streep broekje van Scotch R’belle. Een eigenwijze look waar heerlijk in gespeeld kan worden! Wat vind jij ervan?

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_63a7719_1

_63A7695_63A7756_63A7723_63A7742_63A7755

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Wat vind jij van dit T-shirt van Ammehoela?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie