DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE VAN IGLO + INDI !

Halleluja! Soms heb je van die kindermode merken waarbij je hart gewoon meteen sneller gaat kloppen. Het IJslandse kinderkleding merk Iglo + Indi is voor mij één van die merken en de nieuwe wintercollectie van dit onwijs gave kinderkleding merk wil ik daarom ook écht even met je delen! Misschien heb je Iglo + Indi de laatste tijd al wel voorbij zien komen op Kindermodeblog, maar er zitten zoveel toffe items in de collectie dat ik je graag meer wil laten zien!

De nieuwe wintercollectie van heeft als thema ”shadow play” waarbij de inspiratie voor deze collectie is gehaald uit de wereld van insecten en dieren. Wilde kevers, vlinders, neushoorns, ga zo maar door met altijd met een knipoog of een fun detail!  Zachte en vergrijsde kleurtonen als peach, silver grey, calc en groentonen. Aardse kleuren die perfect bij elkaar gecombineerd kunnen worden. De gehele collectie is gemaakt van organische materialen en voelt super fijn en zacht aan. Iets wat ik zelf – en ik denk jij ook – erg belangrijk vind aan kinderkleding. Mooie knits, bloesjes, sweater en jurkjes met allemaal een speciaal detail, een mooie print of een bijzonder materiaal! Ooh ik kan niet kiezen!

Ik ben echt mega enthousiast over de nieuwe collectie en ben ook heel benieuwd van jij ervan vindt! Leuk als je het laat weten via een reactie hieronder of op Facebook! En neem zeker even een kijkje op de website van dit super mooie en hippe kinderkleding merk, want het is echt een aanrader!

unspecified-3 unspecified-2 unspecified-4 unspecified-1_1 unspecified-5 unspecified-6 unspecified-7_1

Klik hier om direct naar de webshop van Iglo + Indi te gaan

Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van Iglo + Indi? Welk item mag zo bij jou in de kast belanden?

Tags: , ,

Plaats een reactie