DE AVONTUURLIJKE OUTFIT VAN TEX

Door Viola:

Eindelijk weer naar buiten, lekker ontladen. Het is al een dikke week geleden dat we dat gedaan hebben. Volgens mij is half Nederland ziek (geweest) en Tex had het ook flink te pakken. Ik heb hem nog nooit zo ziek gezien. De details bespaar ik jullie want we leven nu en daar genieten we van!

Tex en ik gaan regelmatig naar het klimbos. Via een pontje over het water, langs de koetjes en de schaapjes, kom je in het klimbos. En de naam zegt het al; daar kun je vermakelijk klimmen. Onderweg komen we een paar grotere jongens tegen waar Tex maar al te graag naar kijkt. We klauteren en springen erop los. En eigenlijk vindt Tex dat het allerleukst. En ja, mama ook ;-).

Als we richting huis gaan, lopen we langs de sloten en wil Tex stenen in het water gooien. Hij pakt de grootste steen die hij kan vinden want hoe harder de plons hoe mooier. Dan is hij er klaar mee en wil naar huis. We kletsen over het klimbos én de grote jongens. “Mama, als ik groot ben dan mag ik ook alleen naar het klimbos.” “Ja”, zeg ik. “Dat mag jij zeker en dan hoeft mama niet meer mee.” En dan zegt hij: “Maar mama, ik wil dat jij ook meegaat, want ik vind jou súperlief.” Mijn moederhart smelt!

Voor deze avontuurlijke tocht heb ik Tex een street look aangemeten; een rock shirt, bomberjack, zijn vertrouwde beanie en een bliksem harem. De kleuren grijs, zwart en legergroen matchen perfect en maken het een stoer geheel. En, de bliksem harem past precies bij het ‘ontladen’ waar we zo aan toe waren. Hij is van To the moon & back kids en ik shopte hem bij Once Upon A Pink Cloud. Naast deze gave broek hebben ze daar nog veel meer hippe kinderkleding, speelgoed en leuke items om de kinderkamer en speelhoek op te leuk’en.

Via deze link shop je het harem broekje

DSC_1196

DSC_1207

DSC_1210

DSC_1234

DSC_1223

DSC_1219

Shop hier het harem broekje

Wat vind jij van deze look?!

Tags: , ,

Plaats een reactie