GARDNER AND THE GANG | NIEUWE ZOMER COLLECTIE 2016


Wat voor weer, of wat voor seizoen het ook is, de collecties van Gardner and the Gang toveren eigenlijk àltijd een lach op ons gezicht. Gewoon door het vrolijke kleurgebruik, de toffe printjes en de opvallende, vaak vernieuwende details die iedere keer weer voorbij komen. Ook voor het komende zomerseizoen heeft Gardner and the Gang weer een collectie om van te smullen. Wat zo leuk is aan Gardner is dat er vaak een grappig verhaaltje mèt betekenis achter de collecties schuilt. Dit seizoen hebben we Pete de pony die lekker doet waar hij zelf zin in heeft, en Gertrude de giraffe die bewijst dat opvallen juist hartstikke cool is! De nieuwe zomercollectie is vanaf nu online verkrijgbaar, dus laat die zomer maar komen wat ons betreft! Wij zaten met een dikke glimlach achter onze computer bij het zien van alle collectie beelden, jullie ook?

Via deze link bekijk je de nieuwe collectie van Gardner and the Gang

slideshow_3

GATG_1712_lr GATG_1994_lr GATG_2409_lr GATG_2639_lr GATG_2693_lr

Klik hier om direct Gardner and the Gang te shoppen

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie