WILD BOYS & GIRLS | OUTFIT TEX

Door Viola:

Met zijn 2,5 jaar is Tex een echte little chief! Met alle liefde legt hij zijn nichtje uit hoe dat ene spelletje op de telefoon werkt en hij vraagt gerust in een restaurant aan de ober of zijn frietjes al klaar zijn. Tex regelt zijn zaakjes wel. Heel handig als hij wat groter is, dan kan hij dat mooi voor mij doen ;-).

Ik hou van simpele, zwarte urban shirtjes met een witte tekst erop en Tex heeft er al een aantal in zijn kast hangen. Maar als fashion lover kun je er natuurlijk nooit genoeg van hebben. Dit shirtje is van een nieuw Engels merk; Wild Boys and Girls. Zij verkopen superleuke unisex items! Volgens mij is het merk (nog) niet in Nederland verkrijgbaar maar wel in ons buurland, België.

Omdat het vandaag maar liefst 15 graden was, kon Tex het shirt prima dragen. Met een zwart oversized vest van River Island, een skinny spijkerbroek van H&M en een muts, sjaal en sneakers van Zara was hij klaar voor de dag.

Via deze link kun je shoppen bij Wild Boys & Girls

Texie.1

Texie.3

Texie.4

Hier kun je shoppen bij Wild Boys & Girls

Wat vind jij van Tex z’n outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie