LITTLE DIFFERENT | OUTFIT PHILEINE

Door Renske:

Beloofd is beloofd, het is me deze week (een soort van) gelukt om wel foto’s te maken van de nieuwe outfit van Phileine!

Een aantal weken geleden was het eindelijk zo ver! We hadden er lang op moeten wachten en vroegen ons af of het uberhaupt nog ging gebeuren maar Phileine begon met lopen! Het was een week voordat ze de 17 maanden aantikte dus het werd hoog tijd voor deze mijlpaal 🙂 En bij mijlpalen horen cadeaus! Ik heb jullie wel eens verteld dat Phileine ongeveer geboren is als pantertje en ik kan haar ook nog steeds niet genoeg in panter kleden. In de webshop van Little Different kwam ik deze jumpsuit van Petit by Sofie Schnoor tegen in roze met bruin. Ik dacht eerst altijd dat ik deze onepieces alleen leuk vind bij baby’s maar niets is minder waar. Ik vind ‘m zo geweldig staan! Dat komt ook doordat ik het soort panterprintje te gek vind als mede de kleurencombinatie en dat het pak ook nog eens makkelijk te combineren is. Ze draagt ‘m hier met een grijs wollen vestje van Zara en bruine schoentjes met franje van Bunnies (uiteraard met flex zool 😉 .

Hoe vinden jullie haar nieuwe jumpsuit?

Via deze link kun je shoppen bij Little Different

6

10

IMG_4678

3

Shop hier bij Little Different

Wat vind jij van Phileine d’r outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie