HIPPE KINDERKLEDING | OUTFIT AIDEN

Door Sophary:

Laat de winter maar komen!

Je kunt je het vast niet voorstellen, maar ik ben nu wel uitgekeken op de zomer. Met mijn gedachten – en de daarbij behorende aankopen – ben ik al lang herfst/winter aan het vieren ;-). Terwijl het buiten aardig warm is, zit ik op mijn gemak musthave wintertruien te vergelijken van verschillende kinderkledingmerken. Het klinkt weliswaar bijna ongeloofwaardig, maar heel veel items van mijn lievelingsmerken als o.a. Mini Rodini en Bobo Choses zijn al gewoon uitverkocht. Nou, dat zal mij niet gebeuren natuurlijk: mijn wintermusthaves zijn al in the pocket! Ik heb namelijk al zo veel leuke items gescoord voor het nieuwe seizoen en kan eigenlijk niet wachten om de kids winterproof te maken.

Tot die tijd profiteren we natuurlijk wel van de zomerse temperaturen. Aiden heeft vandaag een black and white outfit aan. Zijn korte witte broek met zwarte print van Zara heb ik gecombineerd met een zwart shirt met witte print van H&M. Wat dragen jullie kids vandaag?

Via deze link kun je shoppen bij H&M

Aiden 1

Aiden 2

Aiden 3

Aiden 5

Aiden 4

Klik hier om te shoppen bij H&M

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie