VIMMA COMPANY | COOL BRAND


Soms kom je een kinderkleding merk tegen dat gelijk je aandacht weet te trekken. Er is iets met de ontwerpen, de kleuren, de prints of het gebruik van stoffen dat ervoor zorgt dat je blijft hangen. Zo’n merk heeft nèt iets extra’s, wat dat precies is, is lastig te omschrijven maar je wéét gewoon: dit is te gek! Dat hadden wij met Vimma Company.. En natuurlijk willen we dat met jullie delen! Vimma Company komt uit Finland en werkt voornamelijk met ecologische materialen. De ontwerpen van Vimma zijn fris, hip en multifunctioneel met een dikke knipoog. De ontwerpen, kleuren en prints zijn geïnspireerd op de speelsheid van kinderen en comfort en functionaliteit staan altijd voorop. Het resultaat is een mega toffe collectie van grappige, stoere en edgy items die nèt dat beetje extra hebben.. Hieronder alvast een paar van onze favorieten, maar via de link hieronder shop je nog véél meer toffe Vimma items! Wat vinden jullie van dit merkje? Have a cool day!

Via deze link bekijk je de hele collectie van Vimma Company

vimma 1 vimma 2 vimma 3 vimma 4 vimma 5

Via deze link bekijk je de hele collectie van Vimma Company

 

 

Wat vinden jullie van dit merk?

Tags: , ,