LP BOYS | OUTFIT BRAM


Yesss! Hier word je toch automatisch vrolijk van? Bram is vandaag helemaal klaar voor een vakantiedag vol lol met zijn mega vrolijke short met cactus print van Little Pieces Boys. Het broekje is gemaakt van heerlijk zachte sweatstof en valt lekker wijd dus helemaal geschikt voor een dag ravotten in de speeltuin, voetballen op de camping of ieder ander vakantieplezier! Bram draagt vandaag een shirt van de Zara met rustige kleuren op zijn toffe short, zodat de vrolijke cactus print er lekker uit knalt maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een funky combi met een wat fellere kleur. Sneakers of slippers eronder en je stoere boy is klaar voor weer een zomerse vakantiedag… oh enne, je shopt dit broekje nu ook nog eens in de sale! Wat vinden jullie van Brams vrolijke short? Have a funny day!

Via deze link shop je het broekje van LP Boys

_63A4977

_63A4908

_63A4979

_63A4825

_63A4993

Via deze link shop je het broekje van Little Pieces Boys

 

 

Wat vind jij van dit broekje?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,