SCOTCH MOLO | OUTFIT MEES

Hoe stoer is deze look van Mees? We know, de zomervakantie is pas net begonnen, maar dit lookje is écht zo’n coole Back to School look! In de eerste paar weken van het nieuwe schooljaar kan het best nog wel eens mooi weer zijn, maar in ons gekke kikkerlandje weet je het natuurlijk maar nooit. Maar met deze outfit zit je op een gemiddelde nazomer dag altijd goed. Mees draagt een stoere korte broek, met daarop een niet te dik shirt met lange mouwen (die makkelijk op te rollen zijn als het te warm wordt) van Scotch Shrunk. Stoere sneakers eronder en tadaa, een look voor coole boys! Om helemaal klaar te zijn voor de eerste schooldag na de vakantie – gelukkig duurt dat nog even – draagt Mees zijn stoere tijgerrugzak van Molo. Wat vinden jullie van de look van Mees? Zou dit een goede back to school look zijn voor jouw zoontje? Have a great day!

Via deze link shop je het shirt van Scotch Shrunk

_63A4639_63A4706_63A4602_63A4576_63A4624

Klik hier om ScotchShrunk te shoppen

 

 

Vinden jullie de back to school look van Mees ook zo stoer? 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,