BUDGET SUMMER | OUTFIT TEX

Door Viola:

Tex in een budget summer outfit

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Wij volop! Strandje hier, fietstochtje daar, speeltuintje zus en terrasje zo; buiten is het zo lekker vertoeven en de kids zijn helemaal in hun sas. Tex is ook een kind die het liefst buiten is en mijn vriend en ik zeggen weleens gekscherend: ‘Hij is net een hondje die uitgelaten wil worden’.

In de zomer kan ik Tex wel tien keer per dag omkleden ;-). De ene keer knoeit hij met het ijsje op zijn shirt, en de andere keer schiet papa hem nat met het waterpistool. Ook doen we vaak veel verschillende dingen op een dag waarbij het nodig (of gewoon leuk) is dat hij een andere outfit aan heeft. Herkenbaar?

Daarom is het heerlijk om budget items in de kast te hebben hangen. Die mógen nat en vies worden en al krijg je ze zelfs in de kookwas niet meer schoon, dan nog is er ‘geen man overboord’. Zo fijn!

Het setje dat Tex vandaag aan heeft is met recht een budget outfit. Het lichte, zomerse spijkerbroekje met nonchalante afhangende kontzakken (ik hou d’r van) is smal en past dan ook goed bij Tex zijn ranke figuurtje en… hij is van de énige échte HEMA. Ik heb hem recent geshopt dus ik zeg: hollen!

Het zwarte ‘Star Wars’ shirtje is van H&M en Tex heeft hem al veel gedragen. Hij valt redelijk kort wat ik mooi vind op een shortje als deze. En, hij blijft mooi zwart. Overigens is zwart een fijne kleur om op te knoeien; je ziet er vrijwel niets op. Heel handig en het scheelt weer een keer omkleden ;-).

Voor leuke budget items shop ik vooral bij H&M, ZARA en HEMA. Verder hebben Mango, River Island en Lindex ook altijd wel toffe items in hun collectie. De outfit van Tex heb ik compleet gemaakt met zijn vertrouwde pet van Gajes Wear en zijn zwarte All Stars. Let’s go and have some fun! Happy summer!

Via deze link kun je shoppen bij Hema

Tex 1

Tex 2

Tex 3

Tex 4

Tex 5

Tex 7

Tex 6
Klik hier om te shoppen bij Hema

 

 

Wat vind jij van de outfit van Tex?

 

Tags: ,