HIPPE KIDS KINDERKLEDING INSPIRATIE 17/7

Elke dag vind je op Kindermodeblog nieuwe blogs met leuke outfitjes en trendy looks. Zo is nieuwe kinderkleding inspiratie altijd dichtbij. Maar ook vind je op Kindermodeblog de leukste webshops, speciaal voor jou verzameld in ons webshop overzicht. En elke week kun je genieten van onze vaste rubriek: de Hippe Kids! Ook vandaag staan ze weer voor je klaar. De Hippe Kids. Zijn ze niet ontzettend leuk en cool?!

IMG-20150625-WA0000

Jax
Jax
Lot
Lot
Roos
Roos
Timo
Timo
Xavi
Xavi
Duuk
Duuk
Lila & Jade
Lila & Jade
Tyler Dean
Tyler Dean
Danie
Danie
Evie
Evie
Jada Skye
Jada Skye
Tatum
Tatum
Fenna
Fenna

Have fun @ KINDERMODEBLOG!

Jouw kindje ook op Kindermodeblog? Mail dan je leukste kidsfashion foto’s naar hippekids@kindermodeblog.nl Ben jij ook zo gek op leuke kinderkleding? Volg ons dan op Kindermodeblog-Facebook dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Tags: , , ,