PLAYTIME PARIS | REPORT


Les BonBons a Paris!

Wat niet heel veel mensen buiten de ‘business’ weten is dat onze winkel ‘BonBon on the Block’ in Rotterdam voortkomt uit een agentschap dat we in 2007 hebben opgericht; Miss BonBon Agency.

Hierdoor zijn we jarenlang vaste gast op alle grote beurzen in Europa geweest. Sinds we het agentschap overgedragen hebben bezoeken we eigenlijk alleen nog maar Playtime Paris.
Om de simpele reden dat HET daar gewoon gebeurt! (Bijna) alle merken die wij onze winkel verkopen zien en kopen we  in Parijs. En buiten de bekende grote namen zoals Mini Rodini, Softgallery, Kidscase en Bobo Choses komen we ook elk seizoen weer terug met een paar gouden nieuwe vondsten.

De eerste keer dat we naar Parijs afreisde in 2008 stonden er maximaal 30 merken op een kleine etage in Palais de Tokyo. We keken zo de Eifeltoren in. Dit seizoen zijn er op Playtime Paris maar liefst 470 merken om te bekijken en ja die bekijken we ook echt allemaal!

De beurs is in een prachtig park net buiten Parijs, maar helaas is er geen airconditioning aanwezig, Dus plantenspuit en bidon met water mee en here we go! Les BonBons a Paris.

IMG_2708

Zoals voor elk zomerseizoen zijn de kleuren ook dit jaar weer mierzoet. Veel mint, lime, zalmroze en zachtblauw. Ook de klassieke streepjes in alle kleuren ontbreken niet. Hierbij delen we met jullie onze top 10 favoriete collecties voor volgend jaar zomer en een paar van onze nieuwe vondsten.
(we kunnen natuurlijk niet alles al verklappen)

1 FRNKY’S

Niet meer helemaal nieuw, maar wel een nieuwkomer die als een komeet omhoog schiet. FRNKY’S laat voor volgend jaar zomer een te gekke collectie zien rondom het thema ‘lemonade’. We love FRNKY’S en je zult de zomercollectie zeker vinden in onze shop in Rotterdam.

[ Psssst… De wintercollectie van FRNKY’S zal ook in z’n geheel te koop zijn in onze nieuwe winkel in Den Haag. Yes je leest het goed vanaf half juli vind je BonBon on the Block ook in de Papestraat in Den Haag! ]

IMG_2730

2 Little Indians

Nog zo’n komeet, ongelooflijk hoe snel dit merk zich ontwikkeld heeft tot een absolute must have. Little Indians blijft met nieuwe prints, kleuren en items komen!

IMG_2715

3 Someday Soon

Someday Soon is alleen voor de boys en wat een te gek merk. High fashion in alle opzichten, behalve de prijs. Kanye West eat your heart out!

Vastleggen in volledig scherm 6-7-2015 040954

4 Munster Kids

Munster Kids blijft een van onze absolute favorieten. Afkomstig uit Australië doet het je altijd verlangen naar zon, zee, bbq’s en strand.

IMG_2723

IMG_2724

 

5 The Animals Observatory

Volgend jaar zomer komt het lang verwachtte ‘The Animals Observatory’ in de winkels met hun opening collection. Aan het hoofd van dit merk staat een van de oorspronkelijke oprichters van Bobo Choses. En dan weet je het wel, een instant hit! Uiteraard ook bij ons verkrijgbaar vanaf december 2015

IMG_2728

6 Springcourt

De witte sneaker hype is nog niet over! De ultieme classic tennis schoen is wat ons betreft de Springcourt. Goede prints en kleuren met klittenband!

IMG_2714

7 My Little Cozmo

Ook een nieuwkomer maar dan volledig op de allerkleinste gericht is het Spaanse ‘My Little Cozmo’. Klassiek met een boho rock twist. Hier wil je je pasgeboren baby zeker in kleden.

IMG_2713
IMG_2712

8 Gardner and the Gang

Kom maar op met zomer 2016 met vette prints, een coole pony en de lieftse giraffe van de wereld.

IMG_2734

9 Maximinus

Onze laatste twee tips zijn voor de kleinste voetjes. Het Franse Maximinus maakt van organic leer prachtige schoentjes vanaf maat 15. Elk model heeft de naam van een Franse badplaats.

IMG_2718

10 Petites Pattes

Never a dull moment meer aan babyvoetjes met de sokjes en maillots van Petites Pattes. Gezellige gezichtjes die naar je knipogen of lachen. Wij worden er blij van!

IMG_2711

 

Met veel dank aan Les BonBons: Lenny & Marieke!

Neem via deze link een kijkje in hun webshop