3 MUSTHAVES UIT DE KAST VAN…


Musthaves wat zou je toch zonder moeten? Iedereen heeft ze wel in de kast hangen. In deze rubriek delen de lezeressen van kindermodeblog de top 3 musthaves voor hun kind!! Kijk lekker mee en ontdek nieuwe musthaves!

Naam: Anouk Klappe
Leeftijd: 34
Kinderen: Ivey (3 jaar)

ivey - 1

In mijn blog van 5 april op kindermodeblog had ik het al over dit denim jasje. Deze moet ik gewoon weer noemen omdat ik dit mijn meest favoriete item ever is. Ik hou van de print, ik hou van denim en de combi samen is gewoon zo tof. Je kan het jasje in de winter aan als vest en in de andere seizoenen als buitenjas. – Denim jasje: Camp Wolf, Longsleeve: Munster Kids, Jogging: Lucky no7, Schoenen: Vans

ivey - 2

Een jogging/legging met print. Tegenwoordig word ik op social media overspoeld met prints en dus ook joggings met prints. Een jogging is gewoon veel fijner om in te bewegen en daarnaast hou ik ervan dat het ‘standing out of the crowd’ is. Althans wel waar ik woon :). Dit is Ivey zijn favoriete jogging en heeft geen uitleg nodig waarom. – Vest: Carhartt, Shirt: D-rak, Jogging: Popupshop, Schoenen: Vans

ivey - 3 ivey - 4

Waar je kindje op dat moment lyrisch van is…..Ivey is momenteel gek op robots en transformers. Ik vind het leuk om dan zijn nieuwste passie op kleding te vinden wat ook meteen fashionable is. Deze trui is supertof en Ivey is er erg blij mee en laat iedereen duidelijk merken dat hij een robottrui heeft. Een vierde musthave die ik er nog snel in gooi is een bomberjack. Deze heeft de perfecte kleur en stof. – Trui: The future is ours, Broek: Zara, Schoenen: Jordans, Bomberjack: Zara

Dankjewel Anouk en Ivey, voor jullie coole inspiratie!

Lijkt het jou ook leuk om een keer jouw 3 musthaves te delen op Kindermodeblog? Stuur dan een mailtje met motivatie naar redactie@kindermodeblog.nl

 

Tags: