DIT JURKJE IS IN DE SALE


Leuke jurkjes kun je nóóit genoeg hebben. Net als rokjes, truitjes, leggings en leuke vestjes. Ahum. Toch dames?! 😉 Dit leuke zomerjurkje van Mees willen we daarom graag even met je delen. Het is zo’n lekker simpel en sportief jurkje! De stof is heerlijk zacht en ‘t jurkje heeft een lief dun rood streepje. Je draagt er een vestje over en je bent klaar voor een dagje school! Ik weet zeker dat jouw meisje zich kiplekker voelt in deze leuke dress. En dat je het jurkje nu met zomerkorting scoort, vinden we he-le-maal niet erg toch?! Waar wacht je nog op? Surf snel naar Mees online en scoor een nieuw jurkje. Want je weet ‘t hè, leuke jurkjes heb je nooit genoeg 🙂

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-16

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-20

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-22

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-1

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-9

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-18
Klik hier en surf naar Mees-online!

 

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , , ,