BUDGET SHOP TIP: HIPPE SLIPPERS


Een paar weken geleden is Doutzen met haar eerste zwemlessen begonnen. Elke zaterdag gaan we nu naar het zwembad. We hebben voor een snelcursus gekozen –aanrader!– dus als alles goed gaat heeft ze binnen 3 maanden haar A diploma. Yess!

Bij de start van zwemles denk je als eerste aan het shoppen van een badpak of zwembroek…, maar de weg naar zwemkleding weet ik wel te vinden. Ik was dus meer ‘op zoek’ naar slippers. Leuke slippers, maar wel graag een beetje betaalbaar. Na een beetje zoeken kwam ik O’Bacana op het spoor! Inmiddels hebben wij al verschillende O’Bacana’s in huis en ben ik heel enthousiast geworden over deze slippers webshop! Ze hebben mega keuze en de prijs is echt super!  Lees: BUDGET! Uiteraard wil ik jullie deze tip daarom niet onthouden! Zeker niet nu de zomer eraan komt….

Je moet zo zelf maar even kijken, maar O’Bacana is dus een webshop bomvol vrolijke slippers. Allemaal hetzelfde soort modelletje, maar wél in tig verschillende kleurtjes. Voor kinderen, maar ook voor dames en heren. Je kunt dus meteen voor het hele gezin bestellen, ben je gelijk klaar. Handig toch?! En dus écht niet duur!

Doutzen heeft gekozen voor de roze slippers met lichtblauwe bandjes. Stiekem vond ik dat he-le-maal niet erg want ik ben dol op items met daarin babyroze en babyblauw die samen komen. Voor mezelf heb ik de zwarte met lichtblauwe bandjes geshopt. Doutzen gebruikt de slippers voor zwemles, maar ook voor een lekker dagje strand! Vandaag zijn we in Bloemendaal en de zon is nét ondergegaan…..

Voor welke kleur Flip Flops gaan jullie?

Via deze link surf je naar O’Bacana

flip flops

flip flops

o bacana

banners

Klik hier om deze (budget) Flip Flops te shoppen

Welke kleuren combi vinden jullie het leukst?