EINDELOZE DISCUSSIE


Door: Marlous

We hadden een discussie van de week. Timo zit in groep 1 en leert daar momenteel de verschillende kleuren. Tijdens het middageten gaat het gesprek daarover en ik vraag aan hem of hij een paar kleuren kan opnoemen. “ Ja, zwart en wit en…..”, maar verder komt hij niet want hij wordt abrupt onderbroken door zijn grote broer. “Zwart en wit zijn geen kleuren!”.” Welles!” “ Nietes, want ze staan allebei niet in de kleurcirkel”. En vervolgens volgt er een ellenlange welles-nietes discussie, die uiteindelijk eindigt met de conclusie van beide jongens: ‘Zwart en wit zijn gewoon stom’. En daarmee is voor hen de kous af. Maar laat ik het nou helemaal niet eens zijn met de mening van mijn beide zoons. Zwart en wit zijn juist uber cool en outfits in deze tinten zijn ook nog eens super trendy deze zomer. Daarnaast kun je ze altijd perfect combineren en misstaan ze eigenlijk nooit. Voor vandaag dus een monochrome outfit, om te laten zien dat zwart en wit zeker niet stom zijn. Maar dat is mijn mening 😉

Sanne draagt hier een heel gaaf zwart/wit rokje met palmbomen erop, van het merk Ollie Jones. Een vrij nieuw merk uit Canada. Elk item is handgemaakt, van heerlijk zacht hoogwaardig biologisch katoen en geprint met verf op waterbasis. Verder draagt Sanne een basic zwart truitje met pofmouwtjes van H&M, zelfgemaakte kniekousen en zwart/witte Vans.

Ik ben benieuwd. Houd jij van de combinatie zwart/wit in kinderkleding? Of ga je liever voor kleur?

Je kunt het rokje shoppen via deze link

IMG_7970

IMG_7985

Je kunt via deze link meer zien van Ollie Jones

Wat vinden jullie van Sanne d’r outfit?