5 OUTFITS WAARBIJ JE DENKT: HELLUP!

Op Kindermodeblog’s Facebook lazen we jullie reacties op ‘het fenomeen zelluf aankleden’. Heel leuk om te lezen hoe dat er bij jullie ‘s ochtends aan toe gaat. Want kleine meisjes worden groot, en daar hoort ook een eigen mening en kledingsmaak bij, maar of dit altijd zo’n succes is? Af en toe moet je als moeder toch even subtiel ingrijpen bij de outfitkeuze van je dochter. Dit zijn de vijf outfits waarbij je als moeder denkt: Hellup! 

#1 Seasonal mix-up
Strandjurken, rokjes zonder maillot, t-shirtjes zonder vestje en dat M-I-D-D-E-N in de winter. Leg dan je kleintje maar eens uit dat haar favoriete strandjurk écht niet geschikt is voor -3 graden, ook al hebben we een strak blauwe lucht aan de hemel en schijnt er een heerlijk zonnetje buiten….

#2 Bling Bling
Je dochter heeft letterlijk alle clipjes, strikjes, armbandjes en kettingen uit alle hoeken en gaten opgespoord en in / om / aan gedaan. Dat accessoires je outfit ‘af maken’ heeft ze nét iets te letterlijk genomen. Dit is nét een beetje too much 😉 Mooi toch mama?! 😉 Bling bling!

#3 Verkleedkist
Is er bij jullie ook wel eens verwarring over het verschil tussen de kledingkast en de verkleedkist? Komt jouw dochter ook wel eens apetrots in haar (frozen)prinsessenjurk van de trap af? Inclusief bijbehorende plastic hakken? Prachtig natuurlijk, maar niet helemaal geschikt voor een dagje naar school. En probeer dat dan maar eens uit te leggen aan je dochter die straalt van oor tot oor en waar het geluk vanaf spat!

#4 Wasmachine-tijd
Heeft jouw dochter ook een favoriete jurk/rok/broek? En doet ze die nou net het allerliefste ELKE dag aan? Elke dag opnieuw? “Schat, die jurk/rok/broek moet nu toch écht in de wasmachine”, is voor kids natuurlijk géén geldig argument 😉

#5 Colorblocking
Dit is misschien nog wel de minst erge van de vijf, want met kinderkleding kun je heel ver gaan qua kleurtjes en printjes, kindermode is tenslotte vrolijk en speels, maar af en toe komen de kids zelf met combinaties die bijna pijn doen aan je ogen en moeten we toch écht even ingrijpen..Roze, geel, groen, blauw en printjes. Alles door en mét elkaar. Au, au au!

Herkenbaar ladies? 😉 

Wat is bij jullie de meest ‘foute favoriete’ outfit?

zelfkiezen (1)

 

 

Tags: