TIP: NIEUWE WEBSHOP LITTLE KING ARTHUR


Een fonkelnieuwe webshop, helemaal fris en kakelvers. Mogen we even aan je voorstellen?! Let’s meet LilttleKingArthur!  Een nieuwe webshop met te gekke kinderkleding. Met merken als Fable Baby, Our Little Lullaby, Zutano, Skylar Luna, Wilson & Frenchy en Green Little Radicals. Ik hoor je nu denken, W-A-T? Welke precies? Ja! Die ja.

Eerlijk? Ik kende deze merken ook nog niet. Nog nooit eerder van gehoord en dat is nou nét de bedoeling en dat is nou nét zo gaaf! Want LittleKingArthur wil je juist verblijden met exclusieve kinderkleding die nog niet (zo) bekend is in Nederland. Leuk toch! Wij zijn nu al verliefd op de leuke leggings van Our Little Lullaby en op de gave printjes van Fable Baby. En ook he-le-maal te gek vinden wij Wilson & Frenchy. (echt even kijken hoor, is nl heel leuk en niet duur)

De meeste merken die verkocht worden bij Little King Arthur werken alleen met biologisch katoen en op fairtrade basis. Zo weet je zeker dat jouw kindje in de beste kwaliteit kleding loopt en iets unieks aan heeft. Little King Arthur is opgestart door Marilyn Monkau. Zij woont in Amsterdam en heeft twee kindjes (een dochter Charlayne en een zoon Arthur, vandaar de naam Little King Arthur) en ze is in verwachting van een tweeling. De merken die zij selecteert voor haar webshop zijn met zorg uitgekozen en daarbij is met name gelet op verantwoord produceren en werken met biologisch katoen.

Wil je trouwens shopadvies of heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je Little King Arthur gewoon even bellen of een mailtje sturen. Ze staan je graag te woord! Fijne service.

Ons advies is, surf snel naar deze toffe webshop en laat je verlekkeren met unieke en leuke kinderkleding! Have fun en shopze!

Klik hier om direct naar LittleKingArthur te gaan

little king arthur

little king arthur

little king arthur

Je kunt via deze link naar de webshop van LittleKingArthur surfen

Wat is jullie eerste indruk van deze shop?