SCHATTIG MAAR ONHANDIG: BABYSCHOENTJES


Door: Frederique

Hoe schattig zijn babyschoentjes? Maar tegelijkertijd hoe onpraktisch zijn babyschoentjes? Bij een eerste kindje sta je daar vaak niet bij stil. Je wordt verliefd op die kleine lieve of stoere shoes. En laten we nou eerlijk zijn..wie wordt dat nou niet wanneer je ziet dat ook jouw kleine man suede Mocassins met kwastjes kan dragen, of juist dezelfde Converse All stars als je partner draagt. Dan ben je toch direct verkocht?! Met die gedachte koop je niet 1 paar schoenen maar meerdere want dat doe je tenslotte voor jezelf ook. (en voor je kids koop je altijd meer dan je voor jezelf doet, althans wel als je net zo’n shopaholic bent als ik) En daarnaast kan je baby toch niet iedere dag dezelfde schoenen aan? Er is altijd wel een reden/goed excuus om te shoppen.

In de praktijk blijkt echter dat schoentjes bij kleintjes alles behalve handig zijn. In tegendeel zelfs, het is een drama! Het feit dat je meerdere keren per dag de schoentjes aan- en uit- moet trekken omdat je je ukkie moet verschonen, je ukkie veel trapt met z’n beentjes en daarom zelf de schoentjes uitschopt of je ukkie nog grotendeels van z’n dag liggend onder een dekentje doorbrengt en dat dus helemaal niet lekker ligt. Je ligt zelf toch ook niet met schoenen aan in bed?

Toch is het zonde om die prachtige schoentjes niet te dragen, vaak kun je daarmee de outfit geheel af stylen. De aanhouder wint zeggen ze vaak dus je blijft de schoentjes opnieuw aan doen. Totdat je er helemaal gek van wordt en zelf ook in ziet dat het totaal geen zin heeft en alleen jij degene bent die het leuk vindt. De schoentjes verdwijnen weer op de plank boven de commode, als ware als decoratie. Weken gaan voorbij, misschien zelfs maanden en dan ineens bedenk je je dat het vandaag een mooie dag is om de outfit van je kleintje compleet te maken met schoenen. Ohno…ze passen niet meer! Je probeert een ander paar maar ook deze gaan niet gemakkelijk aan. He wat jammer nou…hij heeft dit paar schoenen nauwelijks gedragen en dat andere paar is nog gloednieuw :-(.

Ik ben benieuwd of jullie je hierin herkennen. Laat je het me weten?

p.s. ik moet eerlijk bekennen dat ik zelfs bij Tibeau, en dat is mijn tweede kindje, de verleiding niet kon weerstaan om schoentjes te kopen ondanks dat bovenstaand mijn ervaring is geweest bij mijn eerste kindje.

Hebben jullie deze leuke webshop trouwens al ontdekt?

FullSizeRender(5) FullSizeRender(7) FullSizeRender(6)

Neem via deze link een kijkje bij Kinderstappers

Tags: , ,