SEM IN TUMBLE ‘N DRY


We zijn gek op de hippe en functionele kinderkleding van Tumble N’ Dry. Sep dit pareltje van een t-shirt, gedragen door Sem. Deze licht grijzige / crèmekleurige tee met lange mouw heeft een opvallende all-over schetsprint. De contrasterende donkerblauwe mouwen geven het item een stijlvolle twist. De tee is gemaakt van hele zachte comfy stretchkatoen. Style tip: draag ‘m op een lichte stonewashed denim en sneakers van Momino voor een fresh look. Sem voelt zich kiplekker in dit toffe shirtje. Zie jij jouw zoon hier ook al in rond banjeren?

Vinden jullie dit shirt ook zo gaaf?

Je kunt dit t-shirt nu shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-38

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-41

 

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-35Vinden jullie dit shirt ook zo gaaf?

Bekijk via deze link meer Tumble ‘N Dry

 

Foto’s door Samantha Bosdijk