DE KINDERMODESTIJL VAN CINDY


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Cindy Sanders
Leeftijd:
35
Kinderen: 2 Fleur van 6 en Lotte van bijna 4 jaar
Werk: op zoek naar iets in de kindermodebranche

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven? Momenteel een vrolijke stijl met veelal pasteltinten. Maar dit wisselt erg per seizoen en zelfs per dag. Ik vind het leuk om mijn meiden de ene dag heel stoer te kleden en de andere dag weer heel lief en zelfs een beetje kak. Ook zijn we gek op printjes. Vooral vrolijke printjes zoals het fruit nu op de kleding van Bobo Choses. Tot ongeveer een jaar geleden koos ik vaak voor de ‘veilige’ kleuren blauw en wit. Maar inmiddels stemmen mijn dochters daar niet meer mee in.
Hoe kleed jij de kinderen het liefst? Ik zou ze het liefst wat stoerder kleden. Niet elke dag, met een paar keer per week zou ik al blij zijn. Mijn meiden weigeren het allebei om een jeans te dragen. Dit vind ik zo jammer! Het duurde best even maar inmiddels heb ik geaccepteerd dat het beiden echte meisjes zijn, gek op jurkjes, rokjes, tasjes en hoedjes.
Fleur heeft ontzettend veel jurkjes. Van Mini Rodini tot Bobbi Ravioli. Hier voelt zij zich het meest prettig in en het staat haar ook. Sokken en schoenen zijn echt een dingetje bij haar. Het liefst draagt zij slippers maar aangezien dit niet het hele jaar kan draagt zij vaak laarsjes (zonder sokken) onder een jurkje.
Lotte kiest haar eigen kleding uit vanaf de dag dat zij 3 jaar werd. Elke ochtend gaat zij voor haar kledingkast staan en maakt zelf combinaties. Meestal lukt het haar goed om te mixen en te matchen maar soms kan de combinatie (meestal de legging, kniekousen of schoenen ) echt niet en laat ik haar kiezen tussen 2 of 3 items die er wel bij kunnen. Een enkele keer laat ik het gaan en loopt ze er heel origineel bij.

Maar wat dragen de kinderen zelf het liefst? Zoals ik al zei zijn de meiden echte dametjes die blind gaan voor jurkjes, rokjes, tasjes en hoedjes. Wanneer wij uit eten gaan trekken zij dan ook alles uit de kast en gaan ze gekleed in een mooi jurkje met tasje erbij mee op pad.

Lotte is de stoerste en sportiefste van de 2. Zij draagt ook graag leuke gympen en een kort spijkerbroekje (gelukkig)! Sinds kort is zij in het bezit van New Balance gympen in pastel kleurtjes. Die zijn momenteel favoriet en het leuke is dat ze ook overal bij staan!

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken? Zara, Name it, Jubel (rokjes), Kidz Art (rokjes), Someone (jurkjes), Molo (leggings) en Retour (shirts en shorts). Fleur haar favoriete merk is Wild aangezien zij gek is op dieren. Lotte haar favo merken zijn Ninni Vi, Z8. De kleding van deze merken zijn lekker sportief en vallen klein wat fijn is voor een smal meisje. Ook Mim-Pi valt bij allebei goed in de smaak vanwege de kleuren en bohémien achtige stijl.

Je favoriete online shop en stenen winkel? Online kopen wij vaak goedkopere items via Kiabi.nl en hm.com die we combineren met de duurdere merkkleding die we online shoppen via Kixx.nl 
Onze favo stenen winkel is Kidsdepartment in Wateringen. Hier verkopen ze trendy merken als Bellerose, Scotch en Munster Kids maar o.a. ook de leuke kussens van Fermliving.

Wat is je favoriete trend van dit moment? Pasteltinten. En prints, en dan vooral de dierenprints zoals bij Molo en Wild.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding? Dat het lekker zit, er vrolijk uit ziet en dat het kind dat het draagt zich er prettig in voelt. Afgelopen zomer had Fleur een fotoshoot (bij Kindermodeblog) en had Free een stoere jeans voor haar uitgekozen. No way dat ze deze aan deed! Gelukkig zag Frederieke het meteen en ruilde de jeans om voor een lief setje bestaande uit een bloemetjes rok met daarboven een shirtje en vestje in mooie pasteltinten.
Ze straalde!
Wat is jouw musthave van dit seizoen? Een rokje van Jubel in de kleur mint. Superschatting met daarop een vestje in bijvoorbeeld pastel roze en daaronder pastelkleurige kniekousen of stoere gympen.
P1000108
IMG_8126 (1) IMG_3670 IMG_0773 IMG_2347 IMG_3817 IMG_8991
Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl
Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina
Tags: