SAMENWERKEN MET ANDERE MOEDERS


Door: Rosan

het richten van de inspanningen van twee of meer personen of instanties op hetzelfde doel”

In mijn werk als projectmanager doe ik niet anders. Als moeders onder elkaar werk je natuurlijk ook vaak samen, door elkaar om advies te vragen of even een uurtje oppassen wanneer een vriendin omhoog zit. Maar nu ben ik toch wel de ultieme samenwerking aangegaan… op het gebied van shoppen 🙂

Ik zag laatst op Kindermodeblog het merk Rock your baby voorbij komen. Wat een leuke kleding! Ik moest hier gewoon iets kopen. Toevallig had een vriendin een reactie achtergelaten via facebook. Snel stuur ik haar een appje, of ze misschien ook wat wil bestellen voor haar kids, zodat we de verzendkosten (vanuit Australië) konden delen. Zo gezegd, zo gedaan…

Mijn meisje wordt volgende week 1 jaar, dit geweldige jurkje is perfect voor de gelegenheid en volgens mij vindt ze ‘m zelf ook wel mooi!

Via deze link kun je shoppen bij Rock Your Baby

rock your baby

rock your baby

rock your baby

rock your baby
Klik hier om naar Rock Your Baby te gaan

Wat vinden jullie van de verjaardags outfit van McKenzie?

Tags: ,