JADE IN KNALROZE HARTJES VEST


Valentijnsdag ligt alweer even achter ons, maar kinderkleding met hartjes erop mag en kan altijd! Jade draagt hier een outfit van name it om verliefd op te worden. Hoe meer hartjes hoe beter! Omdat het shirtje én vestje samen best zoetsappig zijn, combineer je het met een stoer broekje. Jade draagt een broek van de Zara.  Het vestje is er trouwens ook in het groen, maar de roze is onze favoriet! Zijn jullie ook zo verliefd op dit zetje van Name it?

Je shopt het shirt en vest van Name It via deze link

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-62 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-64 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-65
Zijn jullie ook zo verliefd op dit zetje van Name it?

Je shopt het shirt en vest van Name It via deze link

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: