GIJS IN SCOTCH ‘N SODA


OUI OUI, het Fransje streepje mag weer helemaal zoals jullie ook al konden lezen in onze trendblog. Hierin vertelden we al dat naast de verticale streep, ook de horizontale streep niet mag ontbreken in de kast van je kroost. Strepen zijn tijdloos, dat maakt deze trend extra fijn!

Gijs zet hier zijn beste streepje voor in een trui van de nieuw Scotch Shrunk collectie, gecombineerd met een grafisch geprinte legging van Filemonkid. Hangt bij jullie de kast al vol streepjes?

Je shopt de kleding van Scotch via deze link

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-26 Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-28 Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-29

Hangt bij jullie de verticale streep al in de kast?

Je shopt de kleding van Scotch via deze link

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: