BRAM IN MOLO


Hoewel de meeste van jullie waarschijnlijk bij het Deense kinderkleding merk molo denken aan spetterende en opvallende prints en kinderkleding, heeft de collectie van molo ook steeds vaker rustige, meer minimalistische items. Wat ons betreft perfect, want dat betekent dat we de molo collectie nog beter kunnen mixen en matchen! Vandaag gaan we voor het rustige molo van onder tot boven. Bram rockt hier een molo outfit in de stoere kleuren groen en blauw.
De sweatpants is net even wat anders dan een normaal model. Dit keer met een stoer laag kruis voor onze stoere jongens. Hij is wél lekker zacht, echt een heerlijke broek! Zijn laarsjes zijn van Polarn O. Pret. En dan trouwens nog zoiets fijns: Er is sale bij molo….Het is maar even dat je het weet.

Je kunt via deze link naar de molo shop gaan

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-046

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-50

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-47

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-48

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion styling-46

 

Klik hier om bij molo te shoppen

Tags: