SHOPPEN, ZARA EN….. ?


Door: Frederique

Zara Zara en nog eens Zara. Zowel voor papa, mama, Juul als voor Tibeau kunnen wij altijd slagen bij deze bekende winkelketen. Helaas heeft de vestiging in Eindhoven niet zo’n uitgebreide babycollectie dus het is vooral veel online shoppen.

Vorige week was ik met mijn vriend Mark in Amsterdam en tussen onze andere plannen door wilde ik nog even wat shoppen. Uiteraard kon de Zara niet ontbreken in het rijtje van mijn shopping-wish-list. Mark keek mij verbaasd (en lichtelijk geïrriteerd) aan en zei: “Hoezo wij hebben thuis toch ook een Zara?!”  “Ja maar hier hebben ze een hele andere collectie” hoor ik mezelf zeggen en trek hem snel de winkel mee in. Op de bovenste etage aangekomen verschijnt er al snel een big smile op mijn snoet, yes hier hebben ze een uitgebreide collectie baby- en kinderkleding! Ik spot allerlei leuke dingen voor de zomer; korte broekjes, leuke sneakertjes en hippe shirts. In de tussentijd zie ik dat Mark ongeduldig wordt, shit ik moet opschieten! Het lukt me om mezelf in te houden en alleen iets te kopen wat Tibeau nu nodig heeft. (de rest shop ik wel online en leg ik stiekem in z’n kast zodat Mark het niet ziet)

Tibeau draagt een strak donkerblauw broekje met smalle pijpen gecombineerd met een stoer gehaakt vest met een puntmuts. Op de muts zit nog een flosje, erg leuk detail! Het vest kun je door middel van houtje-touwtje sluiten. Om de outfit compleet te maken draagt Tibeau z’n leren witte Converse All Stars.

Mannen snappen het soms echt niet he? Zucht…

Klik hier om ook bij Zara te shoppen

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

Via deze link ga je naar Zara online

Wat vinden jullie van Tibeau z’n nieuwe outfit?

 

Tags: ,