TIP: NIEUWE WEBSHOP PETIT JULE


Het wereld wijde web is een prachtige nieuwe baby- en kinderkleding webshop rijker. Wauw! Deze shop ziet er mooi, fris en nieuw uit! We willen geen dag langer wachten om deze met jullie te delen. Deze nieuwe shop is kakelvers, vandaag geopend! Mogen we aan je voorstellen?! Petit Jule!

Bij Petit Jule vind je baby- en kinderkleding, kinderschoenen én accessoires  die uniek en elegant zijn. Alles behalve standaard dus. De merken die je vindt bij Petit Jule zijn gemaakt van duurzame en zeer kwalitatieve stoffen, maar ook met respect voor het milieu. Welke merken dit zijn? We noemen er een paar. Babe & Tess, Noro Paris en Búho?! Stuk voor stuk prachtige merken. Misschien nog niet eerder van gehoord?! Dat is nou nét de bedoeling. Bij Petit Jule vind je kinderkleding die origineel is, waarmee je niet snel een ander kindje zult spotten. En daar worden we blij van toch?! Want stiekem willen toch allemaal uniek zijn?

Hoewel Petit Jule een online shop is, bieden zij een extra – offline–  service aan. Wil je de kleding en collectie liever in het echt zien, voelen en/of passen? Zij bieden jou en je kids – vrijblijvend! – de mogelijkheid om langs te komen in de showroom in Amstelveen. Dat is nog eens lekker luxe en ‘rustig’ winkelen. We willen je nu niet langer ophouden. Surf snel naar deze parel van een webshop en laat je modehartje sneller kloppen…

Klik hier om naar de webshop Petit Jule te gaan

Petit Jule-Blog-1-2 Petit Jule-Blog-1-1 Petit Jule-Blog-3 Petit Jule-Blog-5 Petit Jule-Blog-2-1 Petit Jule-Blog-2-2 Petit Jule-Blog-4

Klik hier om naar de shop Petit Jule te gaan

 

 

Wat vind jij van deze nieuwkomer?

Tags: , , ,