SALE BIJ PURESTARTERS


De webshop Purestarters biedt een uitgebreide collectie met een mix van stijlvolle en unieke kinderkleding. De kinderkleding is, waar mogelijk, gemaakt van biologisch katoen en pure materialen als zacht wol en leer. Er is namelijk gekozen voor merken met de criteria: organic, puur, duurzaam en met een Fairtrade afkomst. De merken die de hippe webshop verkoopt zijn bijvoorbeeld Mini Rodini, Hopsan, Moi, Haas en Kidscase. Daarnaast heeft Purestarters ook items voor tijdens het badderen, eten, spelen en slapen.¬†Alleen maar leuke dingen dus! Enne… wat ook onwijs leuk is, de webshop heeft nu heel veel mooie items in de sale. Zo kun jij nu nog even wat te gekke Mini Rodini en Gro Company items scoren. Maar ook veel items van andere merken kun je in de sale shoppen. Wij hebben alvast wat leuke items voor jullie uitgekozen. Ben je benieuwd naar de rest van de items? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van Purestarters, want daar word je vast heel vrolijk van! Have a fashionable day.

Shop de items van Purestarters via de link!

fub-fijn-gebreide-sweater-ecru-rood impselfs-groene-hout-je-touwtje-jas kidscase-gena-babyjurksoft-gallery-grijs-babypakje-met-jack mini-rodini-aw-bruine-sweater-met-beermoi-aw-gele-sweater-met-raaf

Klik hier om meer mooie sale items van Purestarters te zien!

 

Wat vind jij van de hippe items van Purestarters?

Tags: , ,