SHOPPING: HOLIDAY DRESS UP

De kerstvakantie is voor velen volop in gang en dat betekent: leuke dingen doen! Heerlijk dagjes weg en feestdagen, wat willen we nou nog meer? Om je een handje te helpen hebben wij een shopping gemaakt, die perfect past bij de activiteiten die jij met je kleine meid kunt gaan doen deze vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hip badpak voor een dagje waterpret? Of een stylish muts en wanten voor de wintersport (of natuurlijk de koude dagen in Nederland)? Welk item uit onze shopping belandt er bij jouw meisje in de kast? Deze items zijn natuurlijk niet alleen nu leuk, maar blijven leuk! 🙂 Heel veel shopplezier!

holiday dress up

1. Badpak – H&M
2. Ketting – Scotch R’Belle
3. Gilet – Scotch R’Belle
4. Muts – Scotch R’Belle
5. Jurk – H&M
6. Muts – River Island
7. Kindertatoeage – Tattyoo
8. Rokje – Zara
9. Tas – Louise Misha
10. Tas – Zara
11. Legging – River Island
12. Muts – Happyeti
13. Armband – Titlee
14. Rokje – Scotch R’Belle
15. Wanten – Scotch R’Belle

Wat vinden jullie van deze leuke items?

Tags: , ,