JONGENSCOLLECTIE VAN LITTLE DIFFERENT


Er wordt altijd gezegd dat er voor meisjes veel meer leuke kleding is dan voor jongens. Met de gave jongenscollectie die je kunt shoppen bij Little Different willen we je graag het tegendeel bewijzen. De leuke webshop verkoopt namelijk mooie items van te gekke merken zoals Sticky Fudge, House of Jamie en Les Petites Choses. Wat dacht je bijvoorbeeld van coole sweaters en t-shirts met grappige teksten? Of lieve broekjes van goede kwaliteit? Echt alles wat ze er verkopen is leuk! Wij worden bijvoorbeeld helemaal blij van de hippe collectie van House of Jamie die bestaat uit grijze en zwart/wit items. Saai? Helemaal niet! De items zijn onwijs leuk met lieve mutsjes met strikjes en stoere broekjes met knee pads als detail. Little Different heeft ook coole items voor de feestdagen zoals een wollen stropdasje en een gaaf vlinderdasje in blauw of bruin, beiden van Les Petites Choses. We kunnen de rest van de mooie items ook wel verklappen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf een kijkje te nemen in de webshop! Dus shop snel voor jouw stoere boy de leukste items bij Little Different!

Alle stoere jongens items vind je in de webshop van Little Different.

bow-tie_blue

franklin-tee-thunder

hoj-classic_hat-breton_2_

hoj-fancy_jogger-stone

p143460_1

p143464_1

Wat vinden jullie van de stoere jongenscollectie ?

Klik hier om alle items te shoppen bij Little Different!

Tags: ,