NIEUWE COLLECTIE KOEL4KIDS


De nieuwe collectie van Koel4Kids is er weer. Wat een mooie en stoere winter collectie. Zoals we van dit merk gewend zijn, zijn de kinderschoenen erg mooi en goed af gewerkt. De kinderschoenen zijn van echt leer en hebben een rubberen zool. Een aantal wintermodellen zijn gevoerd met een warme zachte voering, dit is echt zo fijn. De kids zullen niet met kouden voeten thuis komen.

Deze winter heeft Koel4Kids weer een aantal te gekke nieuwe modellen in de collectie zoals, hoge laarzen, laarsjes met lintjes en voor de jongens stoere half hoge schoenen met een legerprint en gave half hoge laarsjes met een elastiek.

Naast dat de schoenen heel mooi, hip en van een goede kwaliteit zijn, zijn ze voor kinderen erg fijn en makkelijk om aan en uit te trekken. Dit is toch wel een echte must voor kinderen, deze kinderschoenen zijn heel fijn om te dragen.

Wij laten jullie graag de nieuwe collectie van Koel4Kids zien hebben onze favorieten al geselecteerd.

Welk model vinden jullie het leukst?

Klik hier voor de kinderschoenen van Koel4Kids

Koel4Kids nieuwe collectie

Koel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenenKoel4Kids nieuwe collectie schoenen

Klik hier om te shoppen bij Koel4Kids

Op welke schoenen zie jij je zoon of dochter lopen?

Tags: , , ,

Plaats een reactie