SARA LOU IN TINKERBELL JURK

Door: Danielle

Vorig jaar ontdekte ik een gaaf merkje via Kindermodeblog, Tapete. Mooie basic items met een touch of color. Voor het naderende najaar shopte ik een te gek donkergrijs jurkje met een kekke Tinkerbell print. Lekker meisjesachtig, maar toch stoer.

Haar grijze legging, die perfect bij het jurkje past, shopte ik bij Zara en de Converse kreeg ze van een lieve oom uit Amerika (dit jaar weer een maatje groter). Naar mijn smaak een te gekke outfit. Voor de dagen dat het minder fris is of regent, kan ze haar jurk ook dragen zonder legging. Het fijne katoen is heerlijk zacht en super om in te spelen.

Wat vinden jullie van de nieuwe Tapete jurk van Sara Lou en haar outfit?

Klik hier om Tapete te shoppen.

Tapete6
Tapete5
Tapete3
Tapete2
Tapete1
Shop de Tapete jurk hier.

Wat vinden jullie van de outfit van Sara Lou?

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie