SHOPPING: HAVE A FASHIONABLE DAY

We mixen en matchen weer een aantal nieuwe en oude items voor alle echte fashionista’s. Eigenlijk hebben we al onze favoriete items bij elkaar gezet omdat we niet konden kiezen. Het zwempak van Mini Rodini is zo cool voor deze zomerse temperaturen of wil je toch alvast die panter trui in de kast hebben hangen voordat deze is uitverkocht? Het giletje van de zara is een echte musthave! Alles is te mixen en te matchen. Laat je inspireren en stel je eigen outfit samen voor je dochter. Have a fashionable day!

Fashionable day shopping

1.Short Little Pieces
2.Tasje Zara
3.Trui Bengh
4.Vestje Le Big
5.Zwempak Mini Rodini
6. Sandaaltjes Little Pieces
7.Trui J.CREW
8.Trui Lindex
9. Shirt Miniwilla
10.Gilet Zara

Welk van deze items vinden jullie het allerleukst?

Tags: , , ,

Plaats een reactie