TIP! SCHOENEN SALE BIJ KOEL4KIDS


Eerlijk is eerlijk, het aanschaffen van goede kinderschoenen is best een behoorlijke uitgave. Maar het moet, want goede kinderschoenen zijn enorm belangrijk voor de voeten en het lichaam van je kind. Het oog wil ook wat, dus wanneer we de juiste combinatie van – goed voor de voetjes en leuk om te zien – kunnen kopen, zijn we toch helemaal tevreden?! De schoenen van Koel4kids zijn dat! De schoenen worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Zuid-Europa. Alles is handgemaakt, van echt leer met zolen van rubber en synthetisch crêpe. Alle modellen hebben vanaf het begin oer Hollandse namen zoals Keesje, Stijntje en Klaartje. Lekker herkenbaar en vertrouwd. Ook Sara Lou draagt deze zomer Koel4kids. En het goed nieuws is, Koel4kids is vandaag in de SALE gegaan! Wij hebben onze favorieten al voor je geselecteerd….Nu snel rennen, naar Koel4kids….!

Klik hier om naar Koel4kids te gaan

marieke-te-nkoel4kids

emma-gn

jip-yw-b

klaartje-in-ds

daan-ie-l

bob-db-s

job-ci-s-rs

job-rd-s-bs

job-db-s
Klik hier om te SALE shoppen bij Koel4kids.nl

Welke van deze schoenen vind jij het leukst?

Tags: , , ,

Plaats een reactie